Olet tässä: EtusivuKannaksen sukuhaaratKivennavan JOUTSELKÄSukuhaaran kuulumisiaJukka Skytän sisarukset tapasivat 19-21.8.2011

Puheenjohtaja Jukka Skytän sisarukset puolisoineen kokoontuivat vuotuiseen sisarustapaamiseen Jukan ja Vuokon vapaa-ajanasunnolle Sastamalaan. Kokoontuminen oli perjantai-iltana Kutalan Kasinon erittäin suositulla kylätorilla. Väkeä oli taas paljon kauniissa kesäillassa. Lauantaina kävimme mm. upouudessa kirjamuseo Pukstaavissa, jossa on kaikenlaisia hienoja jippoja ja tietysti kirjan historiaa.

400 jukka sk sisarukset 1108a
Vasemmalta Risto ja Kirsti Skyttä, Kari ja Ritva Nurminen, Pekka Skyttä, Jukka ja Vuokko Skyttä. Kuvan otti Eija Skyttä.

Paikallisissa liikkeissä käytiin myös ahkerasti. Sunnuntaina kävimme mm. Kinnalan Koukun Suojeluskuntamuseossa, jossa hyvä opas avasi meille hienosti suojeluskunta-aatetta.

Satakunnan suurilla vilja-aukioilla saimme myös seurata nykyaikaista viljanpuintia. Ja upeata oli seurata myös kymmenien kurkien kokoontumista viljapellolle ja Puurijärven maisemiin. Hieman haikeutta oli myös tapaamisessamme, kun Pekka veli oli lähdössä neljän vuoden työkomennukselle Jakartaan.

400 jukka sk sisarukset 1108b
Rouvat löysivät tyylikkäät vinohelmapuserot Anneli Keinosen Boutiquesta.

Joomla Templates: by JoomlaShack