Hei Reunalan Matildan ja Antonin jälkeläiset!

Kaksi vuotta sitten kokoonnuimme Kangasalla ja nyt on vuorossa Nurmijärvi. Tapaamme Nurmijärven kirkonkylässä Myllykukon parkkialueella lauantaina 6. elokuuta klo 11.30. Myllykukko sijaitsee Helsinki-Tampere moottoritien Nurmijärven liittymässä.

Siirrymme Ketolan strutsitilalle, jossa on ruokailu kello 12. Lounas sisältää salaatin, strutsilihakiusauksen, leivän, levitteen ja ruokajuoman (kotikalja, mehu, maito, vesi). Jälkiruokana tarjotaan tilalle valmistettu strutsinmuna-jäätelö. Lounaan hinta on 20 eur/henk, lapset 3-11 v. 11,50 eur. Ilmoittakaa mahdollisista ruoka-aineallergioista.

Ruokailun jälkeen on halukkailla mahdollisuus osallistua strutsisafariin (aikuiset 7 eur ja lapset 5 eur). Safarin järjestäminen edellyttää vähintään kymmentä henkilöä.

400 reunala kutsu 1108

Safarin jälkeen siirrymme kahville Perttulaan Anjan ja Maurin kesäpaikkaan. Seurustelun lomassa on tarkoitus selvittää sukukirjan tuntemusta leikkimielisen tietovisan avulla. Luvassa on tietenkin myös hyvät palkinnot. Lapset mukaan, heillä on mahdollisuus uintiin ja pihaleikkeihin.

Sydämellisesti tervetuloa Nurmijärvelle maalaismaisemiin!   

Anja ja Mauri
Marjut ja Jan
Leena ja Markku

Toivomme, että ilmoittaisitte tulostanne ja osallistumisesta safariin viimeistään 30.7.
Anja: puh. 0400 214 244 tai
Markku: puh. 0400 627 451, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

(1.7.2011)

Joomla Template: by JoomlaShack