Olet tässä: EtusivuKannaksen sukuhaaratJohanneksen KARHULASukuhaaran kuulumisiaSailolan serkkukokoukset 2001-2011

 

Sailolan serkut ovat pitäneet serkkujuhlia vuodesta 2001. Kahden vuoden välein on kokoonnuttu lapsuudenkotien pihamaille, joista kuusi on edelleen käytettävissä.

Hilda ja Aukusti Sailolalla (ent. Skyttä) oli 8 lasta, viisi poikaa Arvi, Taavi, Armas, Jaakko ja Sakari sekä kolme tyttöä Aune Aalto, Hellin Lind ja Anna-Liisa Tuominen.

He saivat omissa perheissään 32 lasta vuosina 1944-1975. Serkkujuhlissa paikalla on yleensä ollut parikymmentä serkusta, puolisot ja lapset mukaan lukien kaikkiaan 40-60 henkeä.

Valokuvat avautuvat suurina
 
erilliseen ikkunaan,
kun kuvaa näpäyttää.
 

2011

Sakari Sailolan kasvihuoneessa, Suopohjassa Liedossa

400 sailolat 2011 sakarilla

Kuten tunnettua Sakarin yksi vanha kasvihuone on paratiisi. Siellä kasvaa kukkien, vihannesten ja kasvisten lisäksi monenmoisia itse siemenestä kasvatettuja etelän hedelmiä, kuten viinirypäle, persikka, luumu, aprikoosi, päärynä ja omena. Lohia lukuun ottamatta tarjottavat olivat itsetehtyjä ja omasta puutarhasta ja ne nautittiin kukkien ja hedelmäpuiden katveessa.

 

 

2009

Anna-Liisa Tuomisen pihalla ja tallissa Uusitalon maitotilalla

400 sailolat 2009 tuomisella

Tilaa isännöi Jukka Tuominen ja ennen serkkujuhlia siellä oli vuotuinen tutustumispäivä kyläläisille ja lapsille. Puitteet olivat sen mukaiset, kärryajelu pikkutraktorilla Tuomisen tilan ympäri ja lapsille oma traktorirata. Tallin herkut olivat à la Jussi Tuominen. Osallistujia oli liki lukematon määrä, ainakin 50.

 

 

2007

Hellin Lindin pihalla 'Lintinmäellä' Tuusulassa

400 sailolat 2007 lintinmell

Läsnä oli 20 serkkua ja kaikkiaan 40-50 henkeä.

Kuvassa vasemmalta Reijo Aalto, Timo Lind, Tuula Lind ja Vertti Lumio edessä, Olli Tuominen, Päivi Sailola, Marja Ranta, (Riitta Elsinen), Anja Oksanen, (Raili Määttänen), Aulis Sailola, Simo Sailola, Ulla Lind, Ritva Sailola, Riika Sailola edessä, Matti Lind, Pertti Aalto, Pekka Lind, Kaija Lindqvist, Pirkko Jalonen, Tiina Sailola. 

 

 

2005

Armas Sailolan pihalla Littoisissa, Kaarinassa

400 sailolat 2005 kaarina

Paikalla oli yhteensä noin 40 sukulaista, serkkuja, puolisoita, lapsia ja lastenlapsia. Talon emäntä Mirjam Sailola oli myös mukana.

Kuvassa on vain osa serkuista ja muista sukulaisista, vasemmalta: Mirjam Sailola (seisoo), Risto Sailola, Tiina Sailola, Kaija Lindqvist, Pirjo Penttala, Marja Ranta, Pertti Ranta, Ritva Sailola, Päivi Sailola ja Aulis Sailola (selin).

 

 

2003

Jaakon lapset järjestivät juhlat Suopohjassa, Liedossa

400 sailolat 2003 jaakonpihalla

Kuvaan saatiin 23 serkkua ja kaikkiaan osallistujia oli yli viisikymmentä.

Eturivi vasemmalta Tiina Sailola, Aulis Sailola, Riitta Aalto, Tuula Lind, sylissään Eve Fagerström, Seppo Tuominen, Mirja Häärä. Merja Tuominen - Gialitakis, Riika Sailola, Olli Tuominen.   Takarivissä Asko Sailola, Pirjo Penttala, Olli Tuominen, Marja Ranta, Anja Oksanen, Simo Sailola, Kaija Lindqvist, Pirkko Jalonen, Ulla Lind, Raili Määttänen, Risto Sailola, Ritva Sailola, Reijo Aalto, Päivi Sailola.

 

 

2001

Aallon pihalla Ketunkorvessa, Tuusulassa

 400 sailolat 2001 ketunkorpi

 

 

 

 

 

 

 

 


Paikalla oli 19 Sailolan serkkua jälkeläisineen. Kaikkiaan liki kuusikymmentä henkeä nautti toistensa seurasta, kauniista kesäpäivästä ja Riitan herkuista puutarhassa.

Eturivissä vasemmalta Riitta Elsinen, Tiina Sailola, Seppo Tuominen, Merja Tuominen-Gialitakis, Tuula Lind, Mirja Häärä.  Takarivisssä seisomassa Päivi Sailola, Risto Sailola, Pirjo Penttala, Ulla Lind, Raili Määttänen, Riikka Sailola, Pirkko Jalonen, Simo Sailola, Pertti Aalto, Kaija Sailola, Aulis Sailola, Marja Ranta, Ritva Sailola.

(11.10.2012)

 

Joomla Template: from JoomlaShack