Olet tässä: EtusivuSeuran toimintaAjankohtaistaVerkkosivuilla yli 1000 kävijää

200 skytat fi kavijatSukuseuran verkkosivut www.skytat.fi avattiin lokakuun alussa 2010. Kävijämäärä on lisääntynyt niin, että 1000 kävijän raja ylittyi 4.2.2011.

Google analytics -seurantaohjelman mukaan 44 prosenttia kävijöistä on poistunut välittömästi. He ovat hakuohjelmalla tulleet sivullemme ja huomanneet heti, että se ei ollut sitä mitä he etsivät.

Loput 56 prosenttia – siis 560 henkilöä – ovat  lukeneet sivuja keskimäärin 12 minuuttia, mikä osoittaa, että he ovat löytäneet sivuilta kiinnostavia asioita. Tässä ajassa he ovat käyneet 12 sivulla, joten yhtä sivua on luettu keskimäärin minuutin ajan.

Ulkomailta - Yhdysvalloista,  Ruotsista, Venäjältä, Kanadasta, Saksasta ja Espanjasta - on ollut noin 50 kävijää, jotka ovat lukeneet sivuja muutaman minuutin.

Sivustolla on noin sata sivua, joita kaikkia on luettu. Päävalikkosivujen jälkeen eniten luettuja ovat olleet Karhulan kylä ja sen alasivut, Säiniön kylä, Aatelinen Skytte-suku, Skyttä-nimiset talot ja kylät, Hallituksen kokoukset, Vuosikokoukset ja Yhteystiedot. Niitä on luettu yli 180 kertaa.

Erityisen huolella on luettu Kuukauden Skyttä -sivuja Kyösti Skytästä, Johannes Virolaisesta, Päivi Sailolasta ja Lauri Skytästä. Niitä on kutakin luettu noin 150 kertaa, keskimäärin 2-4 minuuttia.

Vuonna 2011 kehittämisen painopisteet ovat sukuhaarojen sivujen täydentäminen, sukutaulujen lisääminen sekä vuorovaikutuksen kehittäminen esimerkiksi oman Facebook-ryhmän tai kätevän Twitter-viestityksen avulla.

(6.2.2011)

Joomla Template: by JoomlaShack