Olet tässä: EtusivuSeuran toimintaAjankohtaistaJuhannus Kanadassa ja mölysammakko

Skyttä-sukujen perustiedon lisäksi verkkosivuille olisi kiinnostavaa saada välähdyksiä Skyttien elämästä nykyisin eri puolilla Suomea ja maailmaa. Tässä yksi esimerkki:

400 maija 110624
Marianna Jyrkämä Viipurin kansallispuvussa juhannuksena 2011 Kanadassa.

Marianna on Karhulan Taavetti Skytän pojanpojantytär ja asuu Kanadan ja USA:n rajalla suurten järvien keskellä olevassa Sault Sainte Marien kaupungissa. Siellä on paljon suomalaisperäistä asutusta ja suomalainen seurakunta. Mariannan mies Jouko Jyrkämä on ollut pitkään seurakunnan pastorina. Juhannusta suomalaisnaiset juhlistivat pukeutumalla kansallispukuun.

On vielä suunnitteluvaiheessa, miten tälläiset nykypäivän välähdykset saataisiin kiinnostavasti ja helposti verkkosivuille. Skyttiä jälkeläisineen on paljon, pelkästään sukuseuran ja Karhulan Skyttien jäseniä on yli 600, joten sukuhaarakohtaiset ajankohtaissivut voisivat olla käyttökelpoisimpia.

 

100 nappi molysamTekstin ja valokuvien lisäksi verkkosivuille saa myös elävää kuvaa ja ääntä. Uusin ääni on mölysammakko, jota ihmeteltiin sukuretkellä Tartossa kesäkuussa 2011. Viereistä nappia painamalla voit kuunnella, miltä mölysammakko kuulostaa. Sama nappi ja ääni löytyy sukuretken selostuksen yhteydessä.

(29.6.2011)

Joomla Templates: by JoomlaShack