Olet tässä: EtusivuSeuran toimintaAjankohtaistaMM-jääkiekkoa Skytille 12.5

400 hartwall areena googleHartwall Areena - Google kuvakaappaus

200 matti-nurminenVoisiko äitienpäivää viettää paremmin kuin katsomalla MM-jääkiekkoa? Ehkä - mutta nyt Skytille on tarjolla erilainen ja unohtumaton äitienpäiväelämys.

Siinä meitä on auttanut Suomen Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen, joka on Joutselän Skyttiä. Hänen isoisänsä oli Viljo Skyttä, jonka isoisä oli sukuhaaran legendaarinen kantaisä Vana-Juhana Skyttä.

Kuva: Matti Nurminen - www.leijonat.fi

Matti Nurminen toimii myös kevään jääkiekon MM-kisojen pääsihteerinä. Alkusarja pelataan Helsingissä ja Tukholmassa, loppusarja Tukholmassa.

Sukuseura kypsytteli hänen kanssaan ideaa, että Skytät voisivat tulla joukolla katsomaan jotain ottelua. Sopivimmaksi vaihtoehdoksi valittiin ottelu USA - Saksa sunnuntaina 12.5 klo 16.15. Ottelu pelataan Hartwall Areenalla Helsingissä. Äitienpäivän kunniaksi lipun hinta on vain 10 euroa, ja sukuseuralla on 30 paikkaa hyvillä paikoilla alakatsomossa 118.

200 usa saksa juniorit

 

 

Kuva: USA ja Saksa junioreiden MM-kisoissa 2012. USA voitti 2.0. Yahoo.com.

 

 

Ennen ottelun alkua Jääkiekkoliiton edustaja tulee kertomaan Skytille kisojen järjestelyistä ja huippuhetkistä. Paikka ja aika sovitaan myöhemmin.

Lippuja myy Aarne Reunala, johon saa yhteyden
- näiden verkkosivujen lomakkeella,
- puhelimitse 0400-437222 tai
- sähköpostilla aarne.reunala(at)welho.com.

Toivon mukaan moni innostuu tähän sukutapahtumaan, josta tulee varmasti unohtumaton äitienpäiväelämys.

150 matti nurminen yle 2011Matti Nurmiseen ja jääkiekkoon voit tutustua haastattelussa, jonka YLE teki keväällä 2011, kun Suomi oli juuri voittanut maailmanmestaruuden.

Vana-Juhana Skytästä ja hänen perheestään on tietoa Joutselän sukuhaaran sivuilla.

(6.2.2013)

 

 

 

 

 

 

 

 

Joomla Templates: by JoomlaShack