Olet tässä: EtusivuSeuran toimintaAjankohtaistaHiitolan Skytät sukuseuraan

 

400 140329 Skytat vk 02

Sukuseuran vuosikokous pidettiin 29.3 Helsingin musiikkitalon valoisassa kahvilassa.

Toimintavuoden 2013 merkkitapauksia olivat sukuseuran matka Pietariin, osanotto Perhe ja suku -tapahtumaan Karjala-talolla sekä sukutauluaineiston ja verkkosivujen edelleen kehittäminen.

Seuran talous on kunnossa mutta tiukka. Kuluja pienennetään siirtymällä sähköpostituksiin niiden osalta, joilla on tietokone ja sähköpostiosoite. Säästöjä saadaan myös, kun verkkosivujen turvapäivitykset ja varmuuskopioinnit opetellaan hoitamaan itse.

100 140329 Hanna Luolaja 01Jukka Skyttä jatkaa puheenjohtajana. Hallitukseen tuli kolme muutosta.

Kirvun Sairalan sukuhaaran edustajaksi valittiin monivuotinen sihteerimme Hanna Luolaja, kun Antti Pekarila oli ilmoittanut olevansa estynyt sairauden takia.

Kokonaan uutena hallitukseen 100 140329 Veijo Kare 02valittiin historian lehtori, tietokirjailija Veijo Kare Hiitolan sukuhaaran edustajana. Näin uusi sukuhaara saatiin mukaan seuran toimintaan. 

Antrean Oravalan sukuhaaran Matti Skytän tilalle ei vielä saatu uutta hallituksen jäsentä. Asia pyritään hoitamaan syyskokouksessa.

Vuonna 2014 seura järjestää elo-syyskuussa syyskokouksen Imatralla yhteistyössä Oravalan sukuhaaran kanssa. Lokakuussa on viikon sukumatka Kreetalle. Varapuheenjohtaja Martti Skyttä jatkaa sukutaulujen täydentämistä ja verkkomestari Aarne Reunala verkkosivujen kehittämistä.

(3.4.2014)

 

 

 

Joomla Template: by JoomlaShack