Olet tässä: EtusivuSeuran toimintaAjankohtaistaTervetuloa juhlavuoden kesäretkelle 20.8

 

400 retkikohteet 2016

35-juhlavuoden kunniaksi sukuseura tekee kesäretken Lounais-Suomeen lauantaina 20.8.2016.

Retkiohjelma:

8:00 Lähtö bussilla Helsingin rautatientorin tilausajopysäkiltä Aleksis Kiven patsaan läheltä klo 8.00. Matkan aikana esitellään sukuseuran toimintaa sukuhaaroittain.

10:00 Ensimmäinen pysähdys on Alvar Aallon museo Paimion parantolassa. Alkuun on kahvitauko ja sitten on opastettu kiertokäynti. 

12:00 Paimiosta siirrymme kohti Tuorlan majataloa. Siellä on alkuun buffet-lounas ja sitten pidämme lyhyen tarinatuokion paikallisten Skyttien kanssa. Esillä ovat erityisesti Skyttä-perheiden evakkomatkat ja kotiutuminen Lounais-Suomeen.

14:00 Matka jatkuu kohti Lietoa ja Uusitalon luomutilaa, jossa on jo perinteinen Perhepäivä maatilalla. Huippunykyaikaista tilaa esittelevät meille isäntä Jukka ja emäntä Sinikka Tuominen. Jukka on Karhulan Skyttiä. Tilalla on monenlaista ohjelmaa ja mahdollisuus ostaa luomutuotteita. Tilaan voi tutustua etukäteen sukuseuran verkkosivuilla.

16:00 Sitten palaamme Helsingin suuntaan Halikkoon ja Wiurilan kartanoon, jossa on kahvitauko ja mahdollisuus tutustua hienoon kartanomiljööseen.

18:30 Paluumatkalle lähdemme noin klo 17.00 ja Helsingissä olemme noin klo 18.30.


Ilmoittautuminen ja hinnat

Varausten takia ilmoittautumiset toivotaan mahdollisimman pian, viimeistään kesäkuun loppuun mennessä.

Ilmoittautumiset ottaa vastaan puheenjohtaja Jukka Skyttä joko sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimella 0400 439718.

Sukuseura maksaa koko päivän käytössämme olevan bussin. Opastettu kiertokäynti Paimion parantolassa maksaa 9 €/hlö. Buffetlounas Tuorlassa maksaa 12 €/hlö, lapset 4-12 v. 6 €. Kahvitaukojen tarjoilut kukin maksaa itse.

Syksyllä ja ensi vuonna jatketaan

Syksylle on suunnitteilla teatterimatka Lahteen katsomaan Eeva Kilven Evakkotytön tarinaa. Varsinainen 35-vuotisjuhla on keväällä 2017 vuosikokouksen yhteydessä. Näistä lisää myöhemmin.

Tervetuloa kesäretkelle ja kaikille aurinkoisia kesäpäiviä!

Sukuseuran hallituksen puolesta,

Jukka Skyttä

Jäsenkirje tulostettavassa
pdf-muodossa tästä


PS. Sukuseuran hallitus valitsi varapuheenjohtajaksi Martti Skytän jälkeen Leena Taimela- Heleniuksen. Hallituksen uudeksi jäseneksi valittiin vuosikokouksessa Leena Limnell.

400 Kartta 2016 Paimio Tuorla Suopohja Wiurila

Kesäretken kohteet: Paimion parantola – Tuorlan majatalo – Uusitalon tila – Wiurilan kartano

(30.5.2016)

Joomla Template: by JoomlaShack