Olet tässä: EtusivuSeuran toimintaAjankohtaistaTervetuloa vuosikokoukseen 8.4.2017

400 2016 0311 Fleuriste Eija Limnell 04

 

Sukuseuramme vuosikokous

Sukuseuramme vuosikokous pidetään lauantaina 8.4.2017 klo 14.00 Helsingissä kahvila Fleuristessä, osoitteessa Uudenmaankatu 13, 00120 Helsinki.
Kahvila on jäsenemme Eija Limnellin ranskalainen kahvila ja galleria.

Vuosikokouksessa käsitellään oheisen esityslistan mukaiset asiat. Lisäksi vuosikokouksessa palkitaan sukuseuramme ansioituneita jäseniä, joille Sukuseurojen keskusliitto on myöntänyt ansiomitalit. Sukuseuramme saa myös uuden kunniajäsenen.

Tallinnan matka peruuntui

Sukuseuramme matka Tallinnaan jouduttiin peruuttamaan osanottajien vähyyden vuoksi. Meillä on kuitenkin loppukesästä tai syksyllä mahdollisuus tehdä matka tai järjestää jokin muu tilaisuus. Vuosikokouksessa on hyvä mahdollisuus esittää eri vaihtoehtoja. Siellä on muutenkin mahdollisuus esittää ideoita sukuseuramme toiminnan kehittämiseksi jäsenistön haluamalla tavalla.

DNA projekti etenee

Vuosikokouksessa keskustellaan myös DNA-projektin tilanteesta. Projektin etenemisestä tiedotetaan myös sukuseuramme verkkosivuilla.
Tervetuloa vuosikokoukseen päättämään ja keskustelemaan toiminnan kehittämisestä. Ja maistamaan Eijan hyviä leivonnaisia kahvin kera. Sukuseura tarjoaa.

Sukuseuran hallituksen puolesta

Jukka Skyttä

Jäsenkirje tulostettavassa pdf-muodossa

400 2016 0311 Fleuriste Eija Limnell 01
Kahvila Fleuriste Uudenmaankadulla. Lue lisää kahvilasta Säiniön Skyttien sivuilla.

(16.3.2017)

Joomla Template: from JoomlaShack