Olet tässä: EtusivuSeuran toimintaAjankohtaistaNäin käytät Teamsia

 

200 2021 teams sky
Laite

Teams-etäkokoukseen voi osallistua kannettavalla tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella sekä myös pöytätietokoneella, johon on liitetty kamera ja mikrofoni.

Teams-sovellus tai verkkoselain100 2021 teamslogo

Etäkokoukseen voi osallistua kahdella tavalla:
- omaan laitteeseen ladatulla Teams-sovelluksella, tai
- Google Chrome tai Microsoft Edge -verkkoselaimen kautta.

Suosittelemme Teams-sovelluksen lataamista, sillä se toimii joustavammin ja monipuolisemmin kuin selaimen kautta avattava ohjelma. Teams-sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Googlen Play- tai Applen App Store- sovelluskaupoista.

Kokouskutsu

Teams-kokouksen järjestäjä lähettää osanottajille kokouslinkin sähköpostilla. Linkkiä näpäyttämällä laitteeseen asennettu Teams-sovellus aukeaa automaattisesti.

Jos Teams-sovellusta ei ole, niin linkki avaa verkkosivun, jossa on vaihtoehdot:
- Lataa Windows-sovellus ja
- Liity sen sijaan verkossa.

Jos liityt verkossa, voit käyttää Microsoft Edge tai Google Chrome -selainta. Selain saattaa kysyä, saako Teams käyttää laitteesi mikrofonia ja kameraa. Salli se, jotta sinut nähdään ja kuullaan kokouksessa.

Kirjoita nimesi ja määritä ääni- ja videoasetukset. Valitse ”Puhelimen ääni”, jos haluat kuunnella kokousta matkapuhelimella.

Kun olet valmis, valitse ”Liity nyt”. Tämä siirtää sinut kokouksen aulaan. Kokouksen järjestäjä saa tiedon, että olet valmis ja liittää sinut kokoukseen.

Käytännön ohjeita

Pyydämme sinua nimeämään itsesi “Etunimi Sukunimi” -mallilla liittyessäsi kokoukseen.

Pidä lähtökohtaisesti mikrofonisi kiinni painamalla mikrofonikuvan kohdalla ”Mykistä”. Näin vältetään hälyä ja kaikua tilaisuuden aikana.

Teams-kokouksessa on käytössä chat-keskustelu, jonka avulla voi kirjoittaa kysymyksiä esityksen aikana. Puheenvuoroa voi pyytää "Nosta käsi” -toiminnolla.

Jos kuvan tai äänen kanssa on ongelmia, niin kokeile kokouksesta poistumista ja siihen uudelleen liittymistä saamasi linkin kautta.

400 2021 Teamstykalutb

Teams-ohje tulostettavana pdf-tiedostona

9.4.2021 AR

Joomla Templates: by JoomlaShack