Olet tässä: EtusivuSeuran toimintaJäsenkirjeetJäsenkirje maaliskuu 2012

 

Hyvä sukuseuran jäsen!

Tämän vuoden ensimmäinen jäsenkirje keskittyy vuosikokoukseen, joka on 31.3.2012 klo 13. Kokouspaikka on seuran puheenjohtajan Jukka Skytän koti osoitteessa Koivikkotie 21 A 2, Vantaa. 

Tämän jäsenkirjeen mukana on vuosikokouksen esityslista, toimintakertomus vuodelta 2011 ja talousarvio vuodelle 2012, joihin voitte jo ennen kokousta tutustua. Toivomme, että miettisitte ennen vuosikokousta sitä, minkälainen toiminta kiinnostaisi tulevana toimintakautena. Ehdotukset huomioidaan tulevassa toimintasuunnitelmassa. 

Vuosikokouksessa käsittelemme esityslistan mukaiset asiat. Etukäteen pyydämme kiinnittämään huomiota hallituksen kokoonpanossa mahdollisesti tapahtuvaan muutokseen, kun tänä vuonna erovuorossa on puheenjohtajamme Jukka Skytän lisäksi Antti Pekarila. Kokouksessa tullaan myös käsittelemään ja päättämään se, onko hallituksen jäsenen mahdollista nimetä henkilökohtainen varajäsen edustamaan itseään tarvittaessa.

Jos haluatte saada sähköpostia hallituksen jäseniltä ja mm. lisätietoa ajankohtaisista asioista ja sukuseuran toiminnasta ottakaa yhteyttä Aarne Reunalaan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Lisätietoja löytyy myös sivulta www.skytat.fi.

Vuosikokousterveisin,

Hanna Luolaja
Sukuseura Skytät ry:n sihteeri

 

Ajo-ohje:
Käänny Hämeenlinnanväylältä Martinlaaksontielle, siitä heti oikealle Kukintielle, jonka päässä oikealle Koivikkotielle.

400 koivikkotie 21 a

 

 

100 jt 1203Lue alkuperäinen jäsenkirje näpäyttämällä viereistä kuvaa

Joomla Templates: from JoomlaShack