Olet tässä: EtusivuSeuran toimintaJäsenkirjeetJäsenkirje huhtikuu 2012

 

Pääsiäistervehdys Sinulle sukuseuralainen!

200 vuosikok 12Sukuseuramme vuosikokous oli 31.3.2012 Vantaan Kivimäessä seuran puheenjohtajan Jukka Skytän kotona. 

Kokouksessa:

- käytiin läpi vuoden 2011 toimintakertomus (mm. Tarton 30 v. juhlamatka, 30 v. juhla hotelli Arthurissa, www-sivujen kehittäminen + sähköinen arkisto, hallituksen kokoontumiset ja jäsenkirjeet)

- myönnettiin viime vuoden osalta hallituksen jäsenille vastuuvapaus

- vahvistettiin vuoden 2012 talousarvio, jossa suurin kuluerä on www-sivujen ylläpidosta ja järjestelmäpäivityksestä aiheutuvat maksut

- valittiin hallituksen erovuoroiset jäsenet jatkamaan toimintaansa hallituksessa

- valittiin seuran puheenjohtaja Jukka Skyttä uudelle kolmivuotiskaudelle

- vahvistettiin vuoden 2012 toimintasuunnitelma (jossa keskeisintä on www-sivujen kehittäminen ja etenkin sukuhaarakohtaisten sivujen osalta tietojen kokoaminen, syyskokous pidetään 14.10 Vantaalla Kuulutko sukuuni-tapahtuman yhteydessä, sukuseuran toimintaa pyritään laajentamaan myös Hiitolan ja Jaakkiman sukuhaarojen suuntaan, ja jäsenmäärän kasvattaminen)

- keskusteltiin henkilökohtaisen varajäsenen nimeämisestä hallitustyöskentelyä varten ja päätettiin mahdollistaa em. nimeäminen hallituksen sisäisesti.

Sukuseuraamme on liittynyt tämän vuoden puolella uusia jäseniä ja postituslistallamme on tällä hetkellä 114 taloutta. Kiitos teille kaikille, jotka haluatte tutustua omiin juuriinne ja mahdollistaa mm. upeiden www-sivujemme ylläpidon osallistumalla seuran toimintaan!

Jäsenkirjeen mukana tulee tämän vuoden jäsenmaksulappu. Pyydämme maksamaan huhtikuun loppuun mennessä 20 euroa/talous tilille
   IBAN FI17 4600 2220 0603 64
   viestikenttään tieto: jäsenmaksu 2012

Mukavaa kevättä ja hyvää pääsiäistä!

Sukuseura Skytät ry:n puolesta

Hanna Luolaja


100 jt 1204Lue alkuperäinen jäsenkirje pdf-tiedostona näpäyttämällä viereistä kuvaa

Joomla Template: by JoomlaShack