Olet tässä: EtusivuSeuran toimintaJäsenkirjeetJäsenkirje syyskuu 2012

 

Syksyinen tervehdys sinulle Sukuseura Skyttien jäsen!

200 tennistie 1Syyskuu on alkanut ja sukuseuramme toiminnassa se tarkoittaa myös syyskokouksen ajankohtaisuutta. Tänä vuonna syyskokous pidetään Kuulutko sukuuni-tapahtuman yhteydessä Vantaan ammattiopistolla sunnuntaina 14.10.2012 klo 13-15.

Vantaan ammattiopisto. Google kuvakaappaus.

Kuulutko sukuuni-tapahtuma on avoinna klo 10-16, joten kokouksemme lisäksi kannattaa varata aikaa sukuseuroihin ja sukututkimukseen tutustumiseen. Sukuseura Skytät tarjoaa kokouksen yhteydessä kahvit, mutta paikalla on mahdollisuus myös ruokailla omakustanteisesti.

Kuulutko sukuuni tapahtumasta löytyy lisätietoa:  www.vantaanseudunsuku.net

Syyskokouksen osoite on:
Vantaan ammattiopisto Varian Tennistien toimipiste, Tennistie 1, 01300 Vantaa. Julkisilla kulkuneuvoilla tultaessa oheisesta linkistä löytyy juna- ja linja-autovuorojen tietoja ja mm. kartta perille: www.vantaanseudunsuku.net/nainloydat.pdf

Syyskokouksen ohjelma:

  1. Tervetuliaissanat, Sukuseura Skytät ry:n varapuheenjohtaja Martti Skyttä
  2. Uutta Sukuseura Skytät ry:n verkkosivuilla, verkkomestari Aarne Reunala
  3. Skyttien sukututkimus etenee, Martti Skyttä
  4. Toimintasuunnitelma 2013
  5. Sassien sukuseuran toiminta ja yhteydet Skyttiin, puheenjohtaja Kati Porkka
  6. Kokouksen päättäminen + kokouskahvit.

 

Vuoden 2013 toimintasuunnitelman yhteydessä keskustellaan mahdollisesta kesäretkestä. Edellisen onnistuneen retken Viroon ja Tarttoon teimme 2011. Kiinnostava mahdollisuus olisi esimerkiksi viisumivapaa laivamatka Pietariin. Perillä voisimme olla yön tai kaksi, ja kohteita omalla linja-autolla voisivat olla entisaikojen Skytille tutut Suomen rautatieasema, Heinätori ym, sekä tietysti valikoima Pietarin kulttuuri- ja historiallisia kohteita kuten Pietarhovi, Kronstadt, Pietarin kirkko, Eremitaasi...

300 esipolvikaavioKokouksen osanottajat saavat halutessaan henkilökohtaisen esipolvikaavion ja -luettelon, joista näkyvät kaikki henkilön esi-isät ja -äidit sukuseuran 45000 henkilön sukutauluista. Ne toimitetaan jälkikäteen sähköpostitse.

Viime jäsenkirjeessä kiitin jo teitä hyvät jäsenemme, mutta haluan tehdä sen vielä uudelleen: kesän aikana sukuseuraamme on liittynyt lisää uusia jäseniä ja postituslistallamme on tällä hetkellä 117 taloutta. Kiitos teille jokaiselle aktiivisuudesta! Teidän avullamme voimme kehittää toimintaamme, ylläpitää verkkosivuja ja siten toivottavasti tarjota enemmäniloa ja hyötyä teille kaiklle!

Värikylläistä syksyä ja toivottavasti näemme Vantaalla syyskokouksessa!

Sukuseura Skytät ry:n puolesta

200 jt 1209Hanna Luolaja
seuran sihteeri

 Jäsenkirje alkuperäisenä pdf-tiedostona avautuu näpäyttämällä viereistä kuvaa.

 

 

Joomla Templates: by JoomlaShack