Olet tässä: EtusivuSeuran toimintaJäsenkirjeetJäsenkirje huhtikuu 2013

 

Keväinen tervehdys Sinulle sukuseuralainen!

200 130407 vuosikok 01Sukuseuramme vuosikokous pidettiin 7.4.2013 Lottamuseossa Tuusulassa. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja käytiin lisäksi vilkasta keskustelua sukuseuran ajankohtaisista asioista. Kokouksessa:

  • Käytiin läpi vuoden 2012 toimintakertomus, jossa keskeistä oli Martin hieno työ saattaa sukutaulut sähköiseen muotoon ja Aarnen aktiivinen verkkosivujen päivitys mm. Joutselän sukuhaaran osalta. Uutta oli myös aktivinen yhteistyö Sassin sukuseuran kanssa.
  • Viime vuoden tilinpäätös osoitti lievää ylijäämää ja hallitukselle myönnettiinkin vastuuvapaus.
  • Vahvistettiin kuluvan vuoden talousarvio, jossa suurin kuluerä oli verkkosivujen ylläpito ja tälle vuodelle sattuva järjestelmäpäivitys.
  • Hallituksen erovuoroiset jäsenet (Martti Skyttä ja Leena Taimela-Helenius) valittiin uudelleen.
  • Todettiin, että seuran puheenjohtajan kolmivuotiskausi jatkuu.
  • Vahvistettiin myös kuluvan vuoden toimintasuunnitelma, jossa normaalien sukuseuran asioiden lisäksi on tilaisuus jääkiekon MM-kisoissa Saksa-USA ottelun yhteydessä. Lisäksi sukuseura tekee 15-17.6 matkan Pietariin, jossa käydään mm. Heinätorilla, jossa karjalaiset ennen kävivät kauppaa pietarilaisten kanssa.
  • Muissa asioissa todettiin, että hallituksen on löydettävä uusi sihteeri tai ainakin järjesteltävä sihteerin tehtävät siten, että hyvän sihteerityön tehnyt Hanna Luolaja voidaan omasta pyynnöstään vapauttaa sihteerin tehtävistä.
  • Kokouksen lopuksi Martti esittelu sukutaulujen sähköistämistä ja Aarne verkkosivujen uusia kohtia. Nämä kirvoittivat aktiivisen keskustelun kahvittelun yhteydessä.

Sukuseuraamme on liittynyt uusia jäseniä tämän vuoden puolella ja postituslistallamme on tällä hetkellä 120 taloutta. Kiitos teille kaikille, jotka haluatte tutustua omiin juuriinne ja mahdollistaa mm. upeiden verkkosivujemme ylläpidon osallistumalla seuran toimintaan.

Jäsenkirjeen mukana tulee tämän vuoden jäsenmaksulappu. Jäsenmaksu pidetään ennallaan eli se on 20 €/talous. Pyydämme maksamaan sen huhtikuun loppuun mennessä sukuseuramme tilille FI17 4600 2220 0603 64. Viestikenttään tieto: jäsenmaksu 2013.

 

Sukuseura Skytät ry hallitus


100 jt 1304Lue alkuperäinen kirje pdf-tiedostona näpäyttämällä viereistä kuvaa 

Joomla Templates: by JoomlaShack