Olet tässä: EtusivuSeuran toimintaJäsenkirjeetJäsenkirje huhtikuu 2014

 

400 140329 Skytat vk 02

 

Huhtikuu humahuttaa…

Huhtikuu on koittanut ja se nimi on saattanut tulla sanasta huhta. Tässä kuussa isännät kävivät metsässä merkitsemässä sopivan lehdon, joka kaadettiin seuraavana kesänä kaskeksi ja tehtiin huhdaksi.
”Huhtikuu huuhteleepi lumen maasta, jään vedestä, otrat aitan loukkahasta.” http://www.kielikukkanen.fi/2009/kansanviisauksia_vuodenkierrosta_0909_02.html

Sukuseuran vuosikokous pidettiin 29.3.2014 Musiikkitalon kahviossa, Helsingissä. Tässä uudessa Pääkaupunkiseudun "olohuoneessa" olikin varsin hyvät tilat kokouksen pidolle. Kokouksen jälkeen oli mahdollisuus nauttia Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksen opiskelijoiden musiikista Camerata-salissa.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja käytiin lisäksi vilkasta keskustelua sukuseuran ajankohtaisista asioista. Kokouksessa oli esillä mm. seuraavia asioita:

Toimintakertomus vuodelta 2013, jolloin toukokuussa oli sukutapaaminen jääkiekon MM-kisoissa, kesäkuussa oli sukuseuran matka Pietariin risteilynä. Lisäksi marraskuussa oli syystapaaminen Karjalatalolla, jossa tapaamisen lisäksi oli sukuseuran esittelypöytä. Martti Skyttä oli saanut valmiiksi suurtyön saattamalla eri sukuhaarojen sukutaulut sähköiseen muotoon. Sukututkimus jatkuu edelleen.

Vahvistettiin kuluvan vuoden talousarvio. Talousarvion meno- ja myös tulopuolta voitiin hieman pienentää, kun verkkomestarimme Aarne lupasi ottaa entistä suuremman roolin verkkosivujen ylläpidosta ja kehittämisestä. Jäsenmaksu pidettiin ennallaan.

Hallituksen kokoonpanoon tuli muutoksia. Erovuorossa ollut Aarne valittiin uudelleen, mutta Matti Skyttää ei. Hänen tilalleen pyritään saamaan uusi jäsen syksyllä. Hiitolan sukuhaarasta Veijo Kare valittiin uudeksi hallituksen jäseneksi. Antti Pekarila joutui jättämään hallitustyöskentelyn terveydellisistä syistä. Puheenjohtaja kiitti Anttia varsin ansiokkaasta ja pitkäaikaisesta (25 vuotta hallituksen jäsenenä) työstä sukuseuramme parhaaksi. Hänen työnsä jatkajaksi valittiin hänen tyttärensä Hanna Luolaja.

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 vahvistettiin. Normaalien sukuseuran asioiden lisäksi siinä on mm. syystapaaminen Imatran seudulla. Sirpa Paakki on kutsunut sukuseuramme jäsenet sinne, jossa sukuseuramme syntysanat sanottiin tai ainakin laitettiin alulle sukuseuran perustaminen. Myös toisen sukumatkan toteutuminen vahvistui eli aiemmin ilmoitettu matka Kreetalle lokakuussa toteutuu. Tästä, kuten muistakin sukuseuramme asioista saa lisätietoa verkkosivuilta.

Vuosikokouksen päätöksen mukaisesti jäsenmaksu pidetään ennallaan eli se on 20€/talous. 
Pyydämme maksamaan sen huhtikuun loppuun mennessä sukuseuramme tilille: FI17 4600 2220 0603 64. Viestikenttään tieto: Jäsenmaksu 2014.

Keväisin terveisin

100 jt 1404
Hanna Luolaja
Sukuseuran sihteeri

Postitettu jäsenkirje
avautuu näpäyttämällä kuvaa 

(16.4.2014)

Joomla Templates: by JoomlaShack