Olet tässä: EtusivuSeuran toimintaJäsenkirjeetJäsenkirje huhtikuu 2015

 

400 2015 0328 vuosikok Musiikkitalo 05

 

Keväinen tervehdys Sinulle sukuseuralainen!

Sukuseuramme vuosikokous pidettiin 28.3.2015 Musiikkitalon kahvilassa Helsingissä. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja lisäksi käytiin vilkasta keskustelua sukuseuramme ajankohtaisista asioista:

- Käytiin läpi vuoden 2014 toimintakertomus, jossa keskeistä oli mm. Martin työ sukutaulujen laajentamiseksi, sukutauluissa ylitettiin 60 000 henkilön määrä. Lisäksi uutta olivat Aarnen kehittelemät sosiaalisen median välineet sukuseuran käyttöön sopiviksi. Myös syyskokous sukuseuramme juurilla Imatralla oli hieno kokemus, kuten myös sukuseuramme matka Kreetalle.

- Viime vuoden tilinpäätös osoitti lievää ylijäämää ja hallitukselle myönnettiinkin vastuuvapaus.

- Vahvistettiin kuluvan vuoden talousarvio ja jäsenmaksuksi päätettiin entinen eli 20€/talous ja ja Karhulan Skytille 150 €.

200 2015 0328 vuosikok Musiikkitalo 07- Hallituksen erovuoroinen jäsen Jukka Skyttä valittiin uudelleen ja hänet valittiin myös sukuseuran hallituksen puheenjohtajaksi seuraavalle kolmivuotiskaudelle. Jukka kiitti kannatuksesta ja lupasi tehdä parhaansa sukuseuramme edelleen kehittämiseksi.

- Vahvistettiin myös kuluvan vuoden toimintasuunnitelma. Normaalien sukuseura-asioiden lisäksi valmistellaan DNA- tutkimusta sukuseuran eri sukuhaaroista. Asiaan palataan viimeistään syyskokouksessa. Syyskokous päätettiin pitää risteilynä Tukholmaan syys- lokakuussa. Tukholman ohjelmasta, kuten myös matkan ajankohdasta ja muista järjestelyistä tiedotetaan myöhemmin.   (Aatelinen Skyttä-suku -sivulla voit tutustua kenraalikuvernööri Johan Skytteen, joka on Ruotsin tunnetuin Skyttä). 

- Aiomme myös kunnioittaa Mannerheimristin ritarin Lauri Skytän muistoa kukkatervehdyksellä hänen muistolaatallaan Karjalaisten kesäjuhlien yhteydessä 13-14.6.2015 Hyvinkäällä.

Jäsenmaksumme 20€/talous pyydämme maksamaan huhtikuun loppuun mennessä tilille Sukuseura Skytät, FI17 4600 2220 0603 64, Viitenumero ...

Hyvää kevättä kaikille!

Sukuseura Skytät ry: n hallituksen puolesta

Jukka Skyttä

 

 

Joomla Template: from JoomlaShack