Olet tässä: EtusivuSeuran toimintaJäsenkirjeetJäsenkirje huhtikuu 2016

 

400 2016 0402 skytat vk 0

Keväinen tervehdys Sinulle sukuseuralainen! 

Sukuseuramme vuosikokous pidettiin 2.4.2016 Musiikkitalon kahvilassa Helsingissä. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja lisäksi käytiin vilkasta keskustelua sukuseuramme ajankohtaisista asioista ja meneillään olevan 35-vuotisjuhlavuoden vietosta.

Kokouksessa:

200 2015 0904 SkytatKäytiin läpi vuoden 2015 toimintakertomus, jossa keskeistä oli mm. Martin työ sukutaulujen laajentamiseksi, sukutauluissa lähestytään jo 100 000 henkilön määrää. Sukuseuran syystapaaminen tehtiin risteilynä Tukholmaan. Siellä kävimme mm. Johan Skytten kotitalolla. Martti Skyttä esitteli sukututkimusta Tukholman risteilyllä  (kuva).

Osallistuimme myös Karjalaisille kesäjuhlille ja Kivennavan Kihuihin. Myös sosiaalisen median välineitä on kehitetty ja niiden käyttö on ilahduttavasti kasvanut.

Vahvistettiin kuluvan vuoden talousarvio ja jäsenmaksuksi päätettiin entinen eli 20 €/talous ja Karhulan Skytille 150 €. Jäsenmaksutiedot ovat oheisessa liitteessä.

150 Leena Limnell 2016Hallituksen erovuoroinen jäsen Leena Taimela-Helenius valittiin uudelleen, mutta varapuheenjohtajamme Martti Skyttä halusi jäädä pois hallituksesta. Uudeksi hallituksen jäseneksi valittiin Leena Limnell  (kuva). Hän edustaa Säiniön sukuhaaraa.

Puheenjohtaja kiitti Marttia pitkäaikaisesta ja osaavasta työstä sukuseuramme hyväksi. Martti lupasi edelleen jatkaa aktiivisesti sukuseuramme sukututkimusta.

200 2015 0917 uusitalo valioVahvistettiin myös kuluvan vuoden toimintasuunnitelma. Päätettiin järjestää sukuseuran bussimatka Varsinais- Suomeen. Päivän aikana tutustutaan Paimion parantolaan ja Uusitalon huippuhienoon luomutilaan Liedossa. Tilan isäntä Jukka Tuominen on äitinsä puolelta Karhulan Skyttiä. Lisäksi tapaamme paikallisia sukuseuran jäseniä ja kuulemme heidän kuulumisiaan..

Esille tuli myös mahdollisuus käydä esim. Turun Linnassa. Matka tehdään lauantaina 20.8. Matkalle lähdetään Helsingistä noin klo 08.00 ja paluu samaan paikkaan noin klo 18.00. Matkan aikana on lounas- ja kahvitauot omakustannushintaan. Sukuseura maksaa bussimatkan. Hallituksen jäsenet ottavat vastaan ilmoittautumisia. Tarkempi ohjelma lähetetään myöhemmin.

Sukuseuran 35- vuotisjuhla pidetään alustavasti Lahdessa loka- marraskuussa. Juhlan oheisohjelmana on teatteriesitys tai Sibeliustalon konsertti. Hallituksen jäsenet ottavat vastaan juhlatoiveita.

Hyvää kevättä kaikille Sukuseura Skytät ry:n hallituksen puolesta

Jukka Skyttä

Joomla Template: by JoomlaShack