Olet tässä: EtusivuSeuran toimintaJäsenkirjeetJäsenkirje huhtikuu 2017

 

400 2017 0408 Skytt vk Fleuriste 05


Keväinen tervehdys Sinulle sukuseuralainen!

Sukuseuramme vuosikokous pidettiin 8.4.2017 kahvila Fleuristessä Helsingissä. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja lisäksi käytiin vilkasta keskustelua sukuseuramme ajankohtaisista asioista.

Kokouksen alussa Eija Limnell – Alasäiniön Skyttiä ja Fleuristen yrittäjä - tarjosi juhlamaljan 35-vuotiaalle sukuseurallemme.

Sukuseuran uudeksi kunniajäseneksi kutsuttiin Martti Skyttä. Hän on tehnyt mittavan työn sukutaulujen laadinnassa ja ollut lähes 20 vuotta sukuseuran hallituksessa sekä varapuheenjohtajana. Hän on myös sukuseuran perustajäseniä.

400 2017 0408 Skytt vk Fleuriste 10
Jukka Skyttä ojensi sukuviirin uudelle kunniajäsenelle Martti Skytälle

Sukuseurojen Keskusliitto on myöntänyt kultaisen ansiomitalin Jukka Skytälle, hopeisen ansiomitalin Leena Taimela-Heleniukselle ja hopeisen ansiomitalin Tapani Skytälle. Kaikille suomalaisen sukuseuratoiminnan hyväksi tehdystä ansiokkaasta työstä. Tapani Skyttä ei päässyt paikalle.

400 2017 0408 Skytt vk Fleuriste 27
Ansiomitalistit Leena Taimela-Helenius ja Jukka Skyttä

Kuluvan vuoden talousarvio vahvistettiin ja jäsenmaksuksi päätettiin entinen eli 20 €/talous. Jäsenmaksulomake on liitteenä. Jäsenmaksun eräpäivä on 15.5.2017.

Hallituksen erovuoroiset jäsenet valittiin uudelleen. Hallituksen yhteystiedot ovat sukuseuran verkkosivuilla. Kesän ja syksyn toiminnasta päätettiin:

- Järjestetään sukuseuran tapaaminen Jyväskylässä Karjalaisten kesäpäivien yhteydessä. Sopiva aika voisi olla lauantaina 17.6.2017 klo 13.00eli ennen avajaisten alkua. Paikasta ja ohjelmasta ilmoitetaan myöhemmin.

- Syksyllä järjestetään mahdollisesti kulttuuritapahtuma kuten esim. teatteriretki. Hallitus ottaa vastaan ehdotuksia.
Kokouksen päätteeksi keskusteltiin sukututkimuksesta ja erityisesti DNA-projektin tilanteesta. Aarne ja Martti kertoivat tuloksista ja niistä on tietoa myös sukuseuran verkkosivuilla. Keskustelussa päätettiin edelleen syventää tutkimuksia ja talousarviossa on sitä varten pieni määräraha.

Hyvää kevättä kaikille Sukuseura Skytät ry:n hallituksen puolesta ja maksakaapa jäsenmaksu ajallaan.

Jukka Skyttä
Puheenjohtaja

 Jäsenkirje tulostettavassa pdf-muodossa

(10.4.2017)

Joomla Templates: from JoomlaShack