Olet tässä: EtusivuSeuran toimintaJäsenkirjeetJäsenkirje kesäkuu 2017

 

400 2017 05 karjal jkyl


Hyvää kesän alkua sukuseuran jäsenille!

Vuosikokouksen päätöksen mukaisesti järjestetään sukuseuramme tapaaminen Jyväskylässä Karjalaisten kesäjuhlien aikaan lauantaina 17.6 klo 13.00.

Tapaaminen on vapaamuotoinen kahvitilaisuus Jyväskylän Paviljongin D-hallin ravintolassa. Sinne on järjestetty sukuseuralle erillinen alue pöytineen ja tuoleineen. Sukuseura tarjoaa kahvit ja piirakat.

 

400 2017 Jkyl Paviljonki kartta
Skytät tapaavat ravintolassa D-hallin kulmauksessa


Tapaamisen ohjelmassa on puheenjohtajan avaus ja ajankohtaiskatsaus. Sitten on Jyväskylän alueen jäsenten puheenvuoroja ja keskustelua sukuseuran toiminnasta siellä. Kuullaan myös DNA- projektin etenemisestä ja muista ajankohtaisista asioista. Lopuksi on vielä syksyn toiminnan kehittelyä. Hallitus pitää oman lyhyen kokouksen tapaamisen jälkeen. Tapaaminen loppuu hyvissä ajoin ennen klo 15.30 alkavia avajaisia.

Karjalaisissa kesäjuhlissa on koko viikonlopun ajan monenlaista ohjelmaa. On konsertteja ja näyttelyitä ja hengellistä ohjelmaa, mutta myös paljon karjalaista ilonpitoa ja yhdessäoloa. Sunnuntaina on karjalainen kulkue läpi kaupungin ja juhlat päättyvät päiväjuhlaan klo 15.00. Siellä juhlapuheen pitää ministeri Timo Soini. Karjalan liiton tervehdyksen tuo liiton uusi puheenjohtaja kansanedustaja Pertti Hakanen.

Kesäjuhlien koko ohjelma löytyy Karjalan liiton verkkosivuilta.

Jyväskylän paviljongille on helppo päästä sekä autolla että junalla. Paviljonki on kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Autoille on runsaasti maksullista pysäköintitilaa.

Tervetuloa sukuseuramme tapaamiseen ja Karjalaisille kesäjuhlille!

Sukuseuran hallituksen puolesta
Puheenjohtaja Jukka Skyttä


PS. Karjalaisilla kesäjuhlilla on monenlaisia, mielenkiintoisia alustuksia meidän tilaisuutemme lisäksi. Tässä yksi esimerkki: Karjala DNA- projektin administraattori Ahti Kurri kertoo, mihin DNA- sukututkimus perustuu, mitä testi voi kertoa ja minkälaisia ovat Karjala DNA- projektin tähänastiset tulokset. Luento on 17.6 klo 11.00-12.30 Paviljongin kokoustilassa 3. krs. Luento on maksullinen.

 

400 2017 Jkyl kartta Paviljonki

(31.5.2017)

 

Joomla Template: from JoomlaShack