Olet tässä: EtusivuSeuran toimintaJäsenkirjeetJäsenkirje maaliskuu 2018

 

400 2016 0402 skytat vk
Vuosikokous 2016 Musiikkitalossa. Kuva AR.


Tervetuloa vuosikokoukseen Musiikkitaloon

Sukuseuramme vuosikokous pidetään Helsingissä Musiikkitalon kahvilassa lauantaina 24.3.2018 klo 13.00.

Seura tarjoaa kahvit, jotka otetaan mukaan myyntitiskiltä kahvilan takaosaan, missä kokous pidetään. 

Vuosikokouksen aluksi sukututkijallemme Martti Skytälle luovutetaan Sukututkimusseuran ansiomitali. 

Vuosikokouksessa käsitellään tavanomaiset vuosikokousasiat: toimintakertomus, tilinpäätös, talousarvio ja toimintasuunnitelma sekä valitaan hallituksen puheenjohtaja ja jäsenet erovuorossa olevien tilalle. Vuosikokouksen asiakirjat ovat liitteenä.

Kesäkuussa 2018 järjestämme Skyttä-tapaamisen Kouvolassa Karjalaisten kesäjuhlien yhteydessä. Pääaiheena ovat Skyttien DNA-tutkimuksen tulokset. Syksymmällä pyritään järjestämään koko perheen tapahtuma ja ehkä myös kotimaan matka.


Musiikkia

400 2018 musiikkitalo camerata
Camerata-sali. Kuva: Musiikkitalo.

Vuosikokouksen jälkeen on mahdollisuuksia nauttia musiikista. Kello 15 kahvilassa tarjotaan Kupillinen kamarimusiikkia, esiintyjinä Sibelius-Akatemian kamarimusiikkiensemblet. Alakerran tyylikkäässä ja akustisesti erinomaisessa Camerata-salissa alkaa samaan aikaan klo 15 Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksen opiskelijamatinea. Molempiin on vapaa pääsy.

400 2018 konserttisali
Konserttisali. Kuva: Musiikkitalo.

Viinitarhamallisessa konserttisalissa alkaa klo 16 Sibelius-Akatemian sinfoniaorkesterin konsertti, jonka johtaa Radion sinfoniaorkesterin ylikapellimestari Hannu Lintu. Ohjelmassa on Beethovenin Talon vihkimys, Wennäkosken Flounce, Waltonin konsertto alttoviululle ja orkesterille sekä Sibeliuksen valoisa kuudes sinfonia. Liput alkaen 28 eur.

Tervetuloa vuosikokoukseen ja nauttimaan musiikista!

Sukuseuran hallituksen puolesta,

Jukka Skyttä

 

Joomla Templates: by JoomlaShack