Olet tässä: EtusivuSeuran toimintaJäsenkirjeetJäsenkirje huhtikuu 2018

400 2018 0324 Musiikkitalo 09


Keväinen tervehdys Sinulle sukuseuralainen!

Sukuseuramme vuosikokous pidettiin 24.3.2018 Helsingin musiikkitalon kahvilassa. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja lisäksi käytiin vilkasta keskustelua sukuseuramme ajankohtaisista asioista ja tulevaisuuden suunnitelmista.

Kokouksen alussa luovutettiin Martti Skytälle Suomen Sukututkimusseuran myöntämä ansiomitali ansiokkaasta työstä suomalaisen sukututkimuksen edistämiseksi. Sukuseuran puheenjohtaja kiitti sukuseuran puolesta Marttia ja toi esiin, että teot puhuvat puolestaan. Vastauspuheenvuorossaan Martti kävi läpi oman työnsä ja työvälineitten kehittymisen ja oli hyvin tyytyväinen siitä, että hänen työtään arvostetaan alan piireissä. Lisää Martista ja sukututkimuksesta verkkosivuilla.

Sukuseuran puheenjohtajaksi valittiin seuraavalle kolmivuotiskaudelle edelleen Jukka Skyttä. Myös hallituksen erovuoroiset jäsenet valittiin uudelleen.

Vuosikokouksessa vahvistettiin kuluvan vuoden talousarvio ja jäsenmaksuksi päätettiin entiset eli 20 €/ talous ja Karhulan Skyttien yhteisöjäsenmaksuksi 150 €. Maksakaapa jäsenmaksu ajallaan.

 

400 2018 04 Karjalaiset kesjuhlat Kouvolassa

Karjalaiset kesäjuhlat 

Järjestämme Skyttä-tapaamisen Kouvolassa Karjalaisten kesäjuhlien yhteydessä lauantaina 16.6.2018 klo 13.00. Ohjelmassa mm. DNA-tutkimus ja Skyttien kohtalot sisällissodassa. Kouvolaan on hyvät yhteydet, mutta pyrimme myös järjestämään oman ohjelmallisen bussimatkan Helsingistä. Ilmoitamme siitä myöhemmin. Skyttä-tapaamisen lisäksi Kouvolassa voi osallistua kesäjuhlien avajaisiin ja käydä karjalaisella kesätorilla. Tietoa löytyy kesäjuhlien Facebook-sivulla: https://www.facebook.com/karjalaisetkesajuhlat/.

Syyskokous ja Fazerila

Syksyllä järjestetään syyskokous ja ehkä käynti Fazerilaan viime vuotiseen malliin. Yleisön pyynnöstä.

Kokouksen päätteeksi keskusteltiin sukututkimuksesta ja erityisesti DNA-projektin tilanteesta. Se on edennyt hyvin ja lisätietoja kerrotaan Kouvolan tapaamisessa ja syyskokouksessa. Myös verkkosivuille tulee lisätietoja tuloksista.


Hyvää kevättä kaikille Sukuseura Skytät ry:n hallituksen puolesta

Jukka Skyttä

Joomla Template: from JoomlaShack