Olet tässä: EtusivuSeuran toimintaJäsenkirjeetJäsenkirje huhtikuu 2021

 

Keväinen tervehdys Sinulle sukuseuralainen!
 
Koronavirus on edelleen tänä keväänä keskuudessamme ja muuttanut meidän kaikkien elämää. Niin myös sukuseuramme toimintaa. Joudumme siirtämään kevään 2021 vuosikokouksen myöhempään ajankohtaan. Samoin marraskuulle suunniteltu sukuseuran 40-vuotisjuhla siirtyy ensi vuodelle.
 
Jäsenmaksu

Vuosikokouksessa olisimme päättäneet mm. tämän vuoden jäsenmaksusta. Koska vuosikokous siirtyy eteenpäin, niin hallitus päätti, että jäsenmaksu pidetään ennallaan eli 20 €/talous ja samoin Karhulan Skyttien yhteisöjäsenmaksu 150 €.
 
Tässä ovat sinun vuoden 2021 jäsenmaksutietosi:
Maksajan nimi:
Maksun saaja: Sukuseura Skytät ry.
Tilinumero:  FI32 5402 1520 0333 91
Viitenumero:
Jäsenmaksun suuruus: 20,00 €
Eräpäivä: 30.4.2021 
Pyydän maksamaan jäsenmaksun ajallaan.
 
Tervetuloa sukuseuran etätapaamiseen 10.5.2021

200 2021 teams skySukuseuran hallitus on pitänyt säännöllisesti etäkokouksia. Monet teistä olette varmaan myös tutustuneet etäkokouksiin, ja niinpä päätimme kokeilla sukuseuran Teams-etätapaamista maanantaina 10.5 klo 18–19.

Ohjelmassa on varapuheenjohtajamme Leena Taimela-Heleniuksen esitys onnellisesta evakkoretkestä, jonka lisäksi keskustellaan ajankohtaisista asioista puheenjohtajan alustuksen pohjalta. 

Tapaamisen järjestäjänä on verkkomestarimme Aarne Reunala, joka lähettää osanottajille kokouslinkin ja ohjeita muutamaa päivää ennen tilaisuutta. Voitte ilmoittautua hänelle jo nyt sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Etätapaamisesta ilmoitetaan myös sukuseuran verkkosivulla ja Facebook-sivulla.

Tervetuloa mukaan tähän sukuseuran ensimmäiseen etätapaamiseen! Hyvää kevättä ja kesää ja ennen kaikkea hyvää terveyttä kaikille Sukuseura Skytät ry:n puolesta,
 
Jukka Skyttä
Puheenjohtaja
 
” Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme ”

 

Jäsenkirje tulostettavassa pdf-muodossa avautuu tästä

 (13.4.2021)

Joomla Template: from JoomlaShack