Olet tässä: EtusivuSeuran toimintaJäsenkirjeetJäsenkirje lokakuu 2021

 

VUOSIKOKOUSKUTSU

 

Syksyinen tervehdys sinulle sukuseuramme jäsen!

Sukuseuran vuosikokous järjestetään Teams-etäkokouksena tiistaina 26.10.2021 klo 17.00. Kokous toteutetaan saman tapaan kuin toukokuinen yhteinen etätilaisuutemme.

200 2021 05 Skytat etakokVuosikokous pidetään sääntöjen mukaan huhtikuussa, mutta se siirrettiin syksyyn koronapandemian aiheuttamien kokoontumisrajoitusten takia. Mutta vieläkin askarruttaa yhteinen kokoontuminen, siksi hallitus päätti pitää kokouksen etänä.

Etävuosikokoukseen pyydetään ilmoittautumaan sähköpostitse verkkomestari Aarne Reunalalle, osoite Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., joka lähettää kokousaineiston ja Teams-linkin muutamaa päivää ennen kokousta. Etävuosikokouksesta ilmoitetaan myös sukuseuran verkkosivuilla ja Facebook-sivulla.

Vuosikokouksen jälkeen keskustellaan sukuseuran tulevasta toiminnasta, muun muassa sukuseuran 40-vuotisjuhlasta. Sukuseuramme perustettiin 40 vuotta sitten Karjalatalolla 7.11.1981. Kokoonkutsujana oli kirjailija Kyösti Skyttä. Kokouksessa oli 150 henkilöä, joista seuraan liittyi noin 100 jäsentä. Sukuseuran mottona oli alusta alkaen ”Seuramme toimii aktiivisesti, jos sen jäsenet toimivat aktiivisesti”. Ja paljon on saatu aikaan ja toisiamme tavattu.

Koronan takia emme juhli tänä syksynä, mutta ehkä jo ensi keväänä. Nyt olisi oikea aika ehdottaa hyvää kokoontumispaikkaa ja mielenkiintoista ohjelmaa.

Hyvää syksyä ja terveyttä kaikille Sukuseura Skytät ry:n hallituksen puolesta!

Jukka Skyttä
Puheenjohtaja

Joomla Templates: from JoomlaShack